Όροι & Προϋποθέσεις χρήσης bespot

Η παρούσα πολιτική περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (στο εξής η «Πολιτική Απορρήτου» ή «Πολιτική») εξηγεί πώς η Bespot Private Company, η οποία εδρεύει στην Καλλιθέα της Ελλάδας επί της Λεωφόρου Ανδρέα Συγγρού αρ. 190, ΤΚ: 17561 και είναι εγγεγραμμένη στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο(Γ.Ε.ΜΗ.) με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 144725001000, ή άλλες συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες (συλλογικά στο εξής «Εμείς» ή «bespot») συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών (στο εξής «εσείς» ή «Χρήστης») του δικτυακού τόπου https://www.bespot.me καθώς και των αντίστοιχων κινητών εφαρμογών (apps) που βρίσκονται στην κυριότητα και χρησιμοποιούνται από την bespot (στο εξής η «Πλατφόρμα» ή «Εφαρμογή»). Η bespot ως υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα δικαιώματα που συνδέονται με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και τις νομικές υποχρεώσεις της. Με την επίσκεψη και τη χρήση της Πλατφόρμας και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτήν (στο εξής οι «Υπηρεσίες»), συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

 

Το bespot είναι μια πολυχρηστική εφαρμογή που σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε με πολλή δημιουργικότητα και φαντασία, για να συνδυάσει τη ρουτίνα της καθημερινής αγοραστικής δραστηριότητάς σου μ’ ένα πραγματικό παιχνίδι θησαυρού μέσα στην πόλη, που σε βοηθάει να γνωρίσεις καινούρια αγοραστικά σημεία που ενδέχεται να σε ενδιαφέρουν, να κερδίσεις πόντους, κουπόνια και προσφορές, κι όλα αυτά προωθώντας και επιβραβεύοντας το wellbeing σου, αφού όσο περπατάς κερδίζεις!

 

Η εφαρμογή λειτουργεί με δύο τρόπους, μέσω ανώνυμης χρήσης, αν δε θέλεις να μοιραστείς μαζί μας προσωπικά στοιχεία και δεδομένα, και μέσω δημιουργίας προφίλ χρήστη, παραχωρώντας μας μια σειρά από δεδομένα που μας βοηθούν να σου προσφέρουμε πιο προσωποποιημένη εμπειρία και σου επιτρέπει να απολαύσεις τις παροχές της εφαρμογής στο 100%.

 

Για να καταλάβεις τη διαφορά και να επιλέξεις, αλλά και για να γνωρίζεις σε κάθε περίπτωση ποια δεδομένα σου ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε, πώς γίνεται η συλλογή και επεξεργασία, για ποιο σκοπό, για πόσο χρόνο, ποιοι έχουν πρόσβαση σε αυτά, αλλά κυρίως, πώς τα προστατεύουμε, αφιέρωσε λίγα λεπτά στην Πολιτική Απορρήτου μας.

1.Τι δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

Α) Αν επιλέξετε την ανώνυμη χρήση

Η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τις βασικές της λειτουργίες ανώνυμα. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να δημιουργήσεις προφίλ χρήστη και να εισάγεις άλλα προσωπικά δεδομένα για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή, πέρα από πληροφορίες διεύθυνσης MAC, διεύθυνση IP, έκδοση λειτουργικού συστήματος, άλλα στατιστικά στοιχεία και τα δεδομένα σύνδεσης και προσδιορισμού γεωγραφικής θέσης, χρησιμοποιώντας το GPS του κινητού σου τηλεφώνου. Μπορείς να επιλέξεις να μην μας παρέχεις την γεωγραφική σου θέση, αλλά αν το κάνεις θα επηρεαστεί η δυνατότητά να χρησιμοποιήσεις βασικές λειτουργικότητες της εφαρμογής. Για παράδειγμα εάν επιλέξεις να δώσεις άδεια πρόσβασης σε πληροφορίες τοποθεσίας, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης iOS και Android, θα είμαστε σε θέση να σε επιβραβεύουμε για την παρουσία σου σε συγκεκριμένα σημεία ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα περιοριστεί η δυνατότητά σου για τη χρήση της υπηρεσίας.

Επιπλέον, αν επιλέξεις να μοιραστείς μαζί μας τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σου, το bespot θα σε ενημερώνει για προσφορές, κουπόνια, νέα καταστήματα και καταστήματα γύρω σου, που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σου.

Επιπλέον επεξεργαζόμαστε κάθε άλλη πληροφορία που ενδέχεται να μας παράσχεις οικειοθελώς (για παράδειγμα, μέσω της υπηρεσίας μας που σκοπό έχει την Εξυπηρέτηση Πελατών, κλπ. ή απαντώντας σε ερωτήσεις που σχετίζονται με την εμπειρία χρήσης εφαρμογής).

Β) Αν επιλέξετε τη δημιουργία προφίλ χρήστη

Αν επιλέξεις να αξιοποιήσεις πλήρως τις λειτουργίες και δυνατότητες που σου προσφέρει το bespot θα χρειαστεί να δημιουργήσεις ένα προφίλ χρήστη. Πατώντας το κουμπί “Facebook Login” θα σου ζητηθεί να πραγματοποιήσεις είσοδο στην πλατφόρμα μέσω του προσωπικού σου λογαριασμού στο Facebook (social log-in). Μέσω του προφίλ, εκτός από πληροφορίες διεύθυνσης MAC, διεύθυνση IP, έκδοση λειτουργικού συστήματος, άλλα στατιστικά στοιχεία χρήσης, τα δηλωμένα ενδιαφέροντα και τη γεωγραφική σου θέση, κατόπιν εισόδου σου στην Πλατφόρμα σύμφωνα με τα παραπάνω, συλλέγουμε όλα τα παρακάτω δεδομένα εφόσον τα έχεις καταχωρήσει στον λογαριασμό σου στο Facebook:

  • ονοματεπώνυμο,
  • διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
  • φωτογραφία προφίλ.

Διαφορά στη χρηστικότητα

Ακόμα και αν δεν επιλέξεις να μοιραστείς μαζί μας επιπλέον προσωπικά δεδομένα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή για να δεις προσφορές και σημεία ενδιαφέροντος στο χάρτη, να μαζέψεις πόντους, να κερδίσεις εκπτωτικά κουπόνια και να μάθεις για προσφορές και νέα μέρη αγοραστικού ενδιαφέροντος γύρω σου. Η βασική διαφορά ανάμεσα στον ανώνυμο και τον χρήστη με προφίλ είναι η δυνατότητα χρήσης των πόντων και των εκπτωτικών κουπονιών, και οι εξατομικευμένες επιλογές που προσφέρονται στους χρήστες που έχουν δημιουργήσει προφίλ.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε φορά που σου ζητάμε να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου δεδομένα προκειμένου να αποκτήσεις πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργία ή υπηρεσία της Εφαρμογής, θα επισημαίνουμε ως υποχρεωτικά ορισμένα πεδία, εφόσον πρόκειται για τις στοιχειώδεις πληροφορίες που χρειαζόμαστε ώστε να είμαστε σε θέση να σας παράσχουμε την υπηρεσία. Παρακαλείσθε όπως λάβετε υπόψη σας ότι σε περίπτωση που δεν μας γνωστοποιήσετε τα εν λόγω δεδομένα, πιθανόν να μην είστε σε θέση να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ή να επωφεληθείτε από τις σχετικές υπηρεσίες.

Η χρήση και εξαργύρωση πόντων, κουπονιών και άλλων επιβραβεύσεων είναι δυνατή μόνο αν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση του χρήστη της εφαρμογής με το άτομο που επισκέπτεται το κατάστημα, μέσω των πληροφοριών του προφίλ του.

  1. 2. Για ποιο λόγο συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σου;

Ο λόγος για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σου από το bespot είναι η παροχή σε σένα της καλύτερης δυνατής εμπειρίας, στο πλαίσιο του αγοραστικού παιχνιδιού του κρυμμένου θησαυρού που έχουμε οργανώσει με τα συνεργαζόμενα καταστήματα και επιχειρήσεις.

 

Με λίγα λόγια, χρειάζεται να ξέρουμε τη θέση σου στο χάρτη για να σε ενημερώνουμε για καταστήματα και επιχειρήσεις μπορεί να σε ενδιαφέρουν, προσφορές που μπορεί να σε συμφέρουν, και να σε επιβραβεύουμε με πόντους και κουπόνια όσο κινείσαι στο χώρο και ανακαλύπτεις τα κρυμμένα μας rewards. Στη συνέχεια, το ονοματεπώνυμό σου χρειάζεται για την ταυτοποίησή σου, ώστε να μπορείς να κάνεις χρήση και να εξαργυρώσεις τους πόντους, τα κουπόνια και άλλα δώρα που έχεις συγκεντρώσει και κερδίσει. Το email σου διευκολύνει την επικοινωνία μας, ενώ μας επιτρέπει – αν το επιλέξεις – να σου στέλνουμε πληροφορίες για καμπάνιες και προσφορές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, και σε κάθε περίπτωση σου δίνει, μέσω του προφίλ σου, τη δυνατότητα να ελέγξεις και να αλλάξεις ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα σου που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε, καθώς και να σταματήσεις τη συλλογή και επεξεργασία τους. Τέλος, οι προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σου μας βοηθούν να σου στέλνουμε συγκεκριμένες πληροφορίες που ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες.

 

Αλλά επειδή θέλουμε η σχέση σου με το bespot να είναι μια σχέση εμπιστοσύνης, και επιδιώκουμε πάντα οι χρήστες της εφαρμογής να είναι ενημερωμένοι και να έχουν τον έλεγχο των επιλογών τους, σ΄αυτή την ενότητα θα σου δώσουμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες για τους ακριβείς λόγους συλλογής και επεξεργασίας κάθε δεδομένου ξεχωριστά και επιπλέον σκο.

 

2.1. Ταυτοποίηση συσκευής – Η διεύθυνση MAC ή/και IP:

Αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σου για την ταυτοποίησή σου ως χρήστη της Εφαρμογής και να σου εξασφαλίσουμε την πρόσβασή σου σε αυτή και τη δυνατότητα συλλογής πόντων και άλλων επιβραβεύσεων. Μπορείς να προβείς στην ακύρωση του εν λόγω λογαριασμού με την απεγκατάσταση της Εφαρμογής από τη συσκευή σου.

2.2. Συλλογή πόντων και λειτουργία κατευθύνσεων – Η θέση σου στο χάρτη και η κίνησή σου:

Το bespot συλλέγει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί την ακριβή τοποθεσία της συσκευής σου, όπως τις πληροφορίες GPS. Αυτό επιτρέπει στο bespot να γνωρίζει που βρίσκεσαι για να κερδίζεις τους πόντους, να μαζεύεις κουπόνια και άλλα rewards που είναι συνδεδεμένα με το σημείο βρίσκεσαι και το χώρο που κινείσαι.

Η Εφαρμογή bespot χρησιμοποιεί το API των Χαρτών Google. Αυτό μας επιτρέπει να απεικονίζουμε χάρτες στην Εφαρμογή bespot και επιτρέπει σε εσάς να χρησιμοποιείτε τους χάρτες αυτούς. Η Εφαρμογή μας δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη χρήση του εν λόγω API. Μπορείς να δείς τους όρους χρήσης της Google στην διεύθυνση https://policies.google.com/terms?hl=el. Επιπρόσθετοι όροι χρήσης για τους Χάρτες της Google είναι διαθέσιμοι στην διεύθυνση https://www.google.com/help/terms_maps.html. Η πολιτική απορρήτου της Google είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://policies.google.com/privacy?hl=el. Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες των Χαρτών Google για να σου δώσουμε κατευθύνσεις προς τα σημεία που μπορείς να συλλέξεις πόντους από την εφαρμογή bespot. Αυτό συνεπάγεται την επεξεργασία των δεδομένων θέσης σας σύμφωνα με το Άρθρο 6(1.)(β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ). Δεν παρέχουμε παρά μόνον δεδομένα θέσης και προορισμού, χωρίς κανένα προσωπικό στοιχείο για εσάς, στην Google. Η προσωπική σας ταυτοποίηση αποκλείεται.

2.3. Εξαργύρωση και Απόδοση Επιβραβεύσεων – Το ονοματεπώνυμο & το e-mail:

Αν επιλέξεις να δημιουργήσεις προφίλ χρήστη, εισάγεις στην εφαρμογή και μοιράζεσαι μαζί μας μέσω του facebook login το ονοματεπώνυμό σου, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την φωτογραφία προφίλ.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παραχωρείς δημιουργώντας προφίλ χρήστη συλλέγονται και επεξεργάζονται για την επιβράβευσή σου από τους συνεργάτες του bespot.

Για να παραλάβεις κάποιες δωροεπιταγές ή άλλα δώρα, που έχεις συλλέξει μέσα από την εφαρμογή, ενδέχεται να χρειάζεται να σε ταυτοποιήσουμε και να σου αποστείλουμε περισσότερες πληροφορίες μέσω email.

2.4. Εξατομικευμένο Περιεχόμενο – Τα ενδιαφέροντά σου:

Αν θέλεις ακόμα πιο εξατομικευμένη εμπειρία μπορείς να επιλέξεις να μοιραστείς μαζί μας και τα ενδιαφέροντά σου επιλέγοντας από μια λίστα διάφορες δραστηριότητες, hobby κτλ.

Σημείωσε ότι τα ενδιαφέροντά σου δε θεωρούνται προσωπικά δεδομένα, όμως σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα στοιχεία που μας παραχωρείς ενδέχεται να αποκαλύπτουν αρκετά στοιχεία για την προσωπικότητα, το χαρακτήρα, τις αγοραστικές, και όχι μόνο, συνήθειες σου. Γι΄αυτό το λόγο, το bespot αφήνει σε σένα τη δυνατότητα επιλογής, και σε κάθε περίπτωση, σέβεται και προστατεύει και αυτές τις πληροφορίες σα να ήταν προσωπικά δεδομένα.

2.5.Νέα, προσφορές & προωθητικές ενέργειες

Το bespot θέλει να μπορεί να επικοινωνεί μαζί σου σχετικά με αναβαθμίσεις της εφαρμογής, εταιρικά νέα και προωθητικές ενέργειες. Αν μας δώσεις τη συγκατάθεσή σου, θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε το email σου ή το τηλέφωνο επικοινωνίας σου, αν επιλέξεις να το καταχωρήσεις και αν μας δώσεις τη συγκατάθεσή σου να το χρησιμοποιήσουμε και σε αυτή την περίπτωση, για να έρθουμε σε επαφή μαζί σου σχετικά με νέα ή προωθητικές ενέργειες που σε ενδιαφέρουν

 

Ακόμη, θα χρησιμοποιήσουμε στοιχεία από την πρόσφατη δραστηριότητά σου στην εφαρμογή και την συσκευή σου για να σου παρέχουμε σχετικές προτάσεις, περιεχόμενο και ειδικές προσφορές για σένα, ώστε να κάνουμε την εμπειρία σου με την εφαρμογή ακόμη καλύτερη.

2.6. Συμμετοχή σε Έρευνες

Στο bespot αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να βελτιώνουμε την εμπειρία σου (α) με την εφαρμογή, αναπτύσσουμε νέες λειτουργίες, βελτιώνουμε τις υπάρχουσες ή σχεδιάζουμε νέες υπηρεσίες για τους χρήστες μας και (β) με τις παρεχόμενες υπηρεσίες των συνεργατών μας. Η γνώμη σου είναι πολύ σημαντική για εμάς και γι’ αυτό ίσως σου ζητήσουμε να συμμετέχεις στις έρευνές μας και να μας επιτρέπεις να συλλέγουμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σου αλλά και τη χρήση της εφαρμογής. Η συμμετοχή σου στις έρευνες είναι προαιρετική, ακόμη κι αν επιλέξεις να ενημερώνεσαι για αυτές. Θα χρησιμοποιούμε τη γνώμη σου και τα δεδομένα που συλλέγουμε από τις έρευνες αποκλειστικά για να καταλάβουμε καλύτερα και να αναλύουμε τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούμαστε.

Εάν δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε — όπως εύκολα κάνατε και όταν συμφωνήσατε σε αυτό — να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απενεργοποιώντας το αντίστοιχο κουμπί «Συμμετοχή σε έρευνες» εναλλαγής μέσω της ενότητας “Απόρρητο και Ασφάλεια” της Εφαρμογής.

Λάβετε υπόψη σας ότι η ανάκληση και οι επακόλουθες αλλαγές ισχύουν μόνο για το μέλλον και θα ισχύσουν ή θα εφαρμοστούν το αργότερο εντός 48 ωρών από την ανάκληση.

2.7. Σύνδεση μέσω Facebook

Σας δίνουμε την επιλογή να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε στην Εφαρμογή bespot χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες σύνδεσής σας στο Facebook, μία υπηρεσία που παρέχεται από την Facebook Ιρλανδίας Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, με διεύθυνση 4 Grand Canal Square, Δουβλίνο 2, Ιρλανδία (“Facebook”). Αυτό προϋποθέτει τη λειτουργία της επιλογής Σύνδεση μέσω Facebook. Για να συνδεθείτε, θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα του Facebook, όπου το Facebook θα σας ζητήσει ορισμένες άδειες και θα μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του λογαριασμού σας στο Facebook. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την σύνδεση του προφίλ σας στο Facebook με την Εφαρμογή μας, την bespot. Αυτή η σύνδεση θα μας επιτρέψει να δούμε τα δεδομένα που έχετε παράσχει στο Facebook(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημόσιο προφίλ, εύρος ηλικίας, φύλο, φωτογραφία προφίλ, ζώνη ώρας, ταυτότητα Facebook). Για τον σκοπό της Σύνδεσης μέσω Facebook, χρησιμοποιούμε μόνο την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το ονοματεπώνυμό σας, την φωτογραφία προφίλ σας και την ταυτότητα σας στο Facebook για λόγους ταυτοποίησης σύμφωνα με το Άρθρο 6(1.)(στ) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Παράλληλα, το είδος της συσκευής (πχ iPhone), το λειτουργικό σύστημα, η γλώσσα, η ζώνη ώρας, η ανάλυση, ο αριθμός έκδοσης της εφαρμογής και η τοποθεσία της ζώνης ώρας σας (πχ. Ευρώπη/Αθήνα κλπ.) μεταδίδονται στο Facebook αυτόματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Σύνδεση μέσω Facebook και τις ρυθμίσεις απορρήτου δείτε την πολιτική δεδομένων και τους όρους χρήσης: http://www.facebook.com/policy.php.

Σας παρακαλούμε να αποφύγετε τη χρήση της λειτουργίας Σύνδεση μέσω Facebook εάν αυτό δεν συνάδει με τις επιθυμίες σας.

2.8. Εξάλειψη σφάλματος, εξυπηρέτηση πελατών και βελτίωση της λειτουργικότητας

Για να καταστεί δυνατή η εξάλειψη δυσλειτουργιών στην Εφαρμογή bespot, η απάντηση σε συγκεκριμένες ερωτήσεις πελατών σχετικά με τη λειτουργικότητα και η προσαρμογή της Εφαρμογής στις ανάγκες των χρηστών, επεξεργάζονται τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία για την εκτέλεση της σύμβασης σύμφωνα με το Άρθρο 6(1.)(β) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ):

  • Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φωτογραφία προφίλ (προαιρετικής καταχώρισης), τα δεδομένα της τοποθεσίας σας, οι συντεταγμένες κατά την πραγματοποίηση στην είσοδο των σημείων συλλογής πόντων, και πληροφορίες σχετικά με τον τερματικό σας εξοπλισμό (Ταυτότητα συσκευής, κλπ).

Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε δεδομένα που έχουν καταστεί ανώνυμα ή συγκεντρωτικά δεδομένα παρά προσωπικά δεδομένα, στις περιπτώσεις που τα δεδομένα αυτά κριθούν επαρκή για τον σκοπό αυτό.

2.11 Webtracking (Παρακολούθηση Ιστού)

α) Google Analytics (Αναλυτικά Στοιχεία Google)

Η Εφαρμογή bespot χρησιμοποιεί το GoogleAnalytics, μία υπηρεσία αναλύσεων στοιχείων του διαδικτυακού ιστού που παρέχεται από την Google, Inc. (“Google”). Για το σκοπό αυτό, ένα cookie εγκαθίσταται στη συσκευή σας. Οι πληροφορίες που αντλούνται από το cookie σχετικά με τη χρήση της Εφαρμογής από εσάς (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας) θα μεταδίδονται στη Google και θα αποθηκεύονται από αυτή σε διακομιστές (servers) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Google θα χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για την αξιολόγηση της χρήσης της Εφαρμογής από εσάς, συντάσσοντας αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα της Εφαρμογής για τους διαχειριστές της Εφαρμογής και παρέχοντας λοιπές υπηρεσίες σχετικά με τη δραστηριότητα της Εφαρμογής και τη χρήση του διαδικτύου στον πάροχο της Εφαρμογής. Η Google δεν θα συσχετίσει την διεύθυνση IP σας με κανένα άλλο δεδομένο που έχει στην κατοχή της. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιεί η Google τα δεδομένα σας, παρακαλώ απευθυνθείτε στο https://policies.google.com/privacy?hl=el#infocollect.

Αντίρρηση στη συλλογή δεδομένων:

Εκτός από την αλλαγή των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης σας, μπορείτε να αποτρέψετε την Google από τη συλλογή και την χρήση δεδομένων με τη λήψη και την εγκατάσταση του plug-in προγράμματος περιήγησης που είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=el

β) Πρόγραμμα Καταγραφής Προσαρμοσμένων Επισκεπτών του Facebook Custom Audience Program

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Custom Audience (Προσαρμοσμένο Ακροατήριο) του Facebook το οποίο μας επιτρέπει να επικοινωνούμε με ανθρώπους που έχουν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή μας ή να αποκλείουμε ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν ήδη, από το να βλέπουν τις διαφημίσεις μας . Για το σκοπό αυτό, μοιραζόμαστε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) ή τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου σε μία διαγραμμισμένη μορφή με το Facebook ώστε να μπορεί να σας ταυτοποιήσει σε περίπτωση που είστε ήδη χρήστης του Facebook.

Αντίρρηση στη συλλογή δεδομένων:

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας περί των διαφημίσεων από τις ρυθμίσεις σας στο Facebook.

2.12. Για τη διεξαγωγή διαγωνισμών ή προσφορών, σύμφωνα με όσα επιτρέπει η νομοθεσία και για άλλη χρήση κατόπιν της ρητής συγκατάθεσής σας.

2.13. Για την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων ή ασφάλειας, δικών μας ή τρίτων

2.14. Για τη συμμόρφωσή μας με υποχρεώσεις μας που πηγάζουν από το νόμο

2.15. Για το έννομο συμφέρον μας. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, συλλέγουμε τα Δεδομένα σας με τρόπο που εύλογα αναμένεται ως μέρος της λειτουργίας της επιχείρησής μας και που δεν επηρεάζει ουσιαστικά τα δικαιώματά σας, την ελευθερία ή τα συμφέροντά σας. Τα νόμιμα συμφέροντά μας περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ, την παροχή και ανάπτυξη των Υπηρεσιών μας, την κατανόηση της συμπεριφοράς και των προτιμήσεων των Χρηστών, την προστασία και την πρόληψη της απάτης καθώς και τη συμμόρφωση με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και τις πολιτικές μας.

  1. Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σου;
  2. Η πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σου περιορίζεται αποκλειστικά στα μέλη της ομάδας του bespot, ανάλογα με τη θέση τους στην ομάδα, και τη διαβάθμιση ασφαλείας και απορρήτου των καθηκόντων τους.

 

  1. Όλα τα μέλη της ομάδας μας έχουν υπογράψει ρήτρες εμπιστευτικότητας και έχουν πλήρη επίγνωση της ευθύνης τους όσον αφορά την προστασία του απορρήτου σου, καθώς και την ασφάλεια, την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των δεδομένων σου. Το ίδιο θα ισχύει και για τα νέα μέλη που τυχόν θα προστεθούν στην ομάδα του bespot στο μέλλον.

 

  1. Όλα τα μέλη της ομάδας μας, υπάρχοντα και μελλοντικά, δεσμεύονται από σύμφωνα και ρήτρες ώστε να επεξεργάζονται τα δεδομένα σου μόνο στο πλαίσιο του σκοπού για τον οποίο μας τα παραχώρησες και με βάση τη συγκατάθεση που μας έχεις δώσει.

 

  1. Δε συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σου για άλλους λόγους και πέρα από τη συγκατάθεσή σου.

Προκειμένου να επιτύχουμε τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορούμε να γνωστοποιούμε ή να παραχωρούμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους που μας παρέχουν υποστήριξη στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, όπως:

  • φορείς ανίχνευσης και πρόληψης για την καταπολέμηση της απάτης,
  • πάροχοι τεχνολογικών υπηρεσιών,
  • πάροχοι υπηρεσιών σχετικών με την υποστήριξη πελατών,
  • συνεργάτες και πάροχοι υπηρεσιών που σχετίζονται με τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ.

Οι οποίοι μας βοηθούν στην παροχή των υπηρεσιών που προσφέρουμε, στην επεξεργασία των συναλλαγών, στην ικανοποίηση των αιτήσεων για πληροφορίες, στην λήψη και στην αποστολή μηνυμάτων επικοινωνίας, στην ενημέρωση των καταλόγων μάρκετινγκ, στην ανάλυση δεδομένων, στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης ή στην εκτέλεση άλλων καθηκόντων, κατά καιρούς.

Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους σε σχέση με πιθανή ή πραγματική πώληση της εταιρείας μας ή οποιουδήποτε από τα περιουσιακά μας στοιχεία, ή τα περιουσιακά στοιχεία οποιασδήποτε συνδεδεμένης εταιρείας, περίπτωση στην οποία τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε στην κατοχή μας σχετικά με τους χρήστες μας μπορεί να αποτελούν ένα από τα μεταβιβασθέντα περιουσιακά στοιχεία.

Τα προσωπικά δεδομένα τα συλλέγουμε (ή επεξεργαζόμαστε) στην Ελλάδα. Ωστόσο, για λόγους αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας, ορισμένοι από τους παρόχους αυτούς βρίσκονται σε περιοχές εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου που δεν παρέχουν επίπεδο προστασίας δεδομένων συγκρίσιμο με εκείνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα απαντήσουμε επίσης σε αιτήματα για προσωπικά δεδομένα, όταν αυτό απαιτείται από το νόμο ή όταν πιστεύουμε ότι η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την προστασία των δικαιωμάτων μας ή/και για τη συμμόρφωση με δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση, αίτημα από ρυθμιστική αρχή ή οποιαδήποτε άλλη νομική διαδικασία που μας κοινοποιείται.

  1. Προστασία των δεδομένων σου
  2. Η ομάδα του bespot έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να εξασφαλίσουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας και προστασίας των προσωπικών σου δεδομένων, ώστε να νιώθεις σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη για το πώς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σου, αλλά και πώς τα προστατεύουμε.
  3. Εφαρμόζουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο προστασίας, ιδιωτικότητας και ασφάλειας των πληροφοριών σε όλα τα δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε, είτε αφορούν ανώνυμους χρήστες, είτε τους χρήστες που έχουν επιλέξει να δημιουργήσουν προφίλ.
  4. Έχουμε θεσπίσει πολιτικές και διαδικασίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων ρητρών και συμφωνιών εμπιστευτικότητας που δεσμεύουν όλα τα μέλη της ομάδας μας καθώς και όλους τους συνεργάτες που ενδεχομένως ενεργούν εξ ονόματός μας ως Επεξεργαστές. Δεν θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σου σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των συνεργαζόμενων ειδικών μας, χωρίς τη συγκατάθεσή και εάν δε διασφαλίσουμε ότι εφαρμόζουν ισοδύναμα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σου.
  5. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα τεχνικά και οργανωτικά μας μέτρα για να παρέχουμε συνεχώς αυξανόμενο επίπεδο προστασίας των δεδομένων, της ιδιωτικότητας και του απορρήτου σου. Προς το σκοπό αυτό έχουν καθιερώσει τακτικούς ελέγχους ασφαλείας και συγκεκριμένα πρωτόκολλα αποτροπής του κινδύνου ακούσιας ή παράνομης καταστροφής, απώλειας, αλλοίωσης, μη εξουσιοδοτημένης αποκάλυψης ή πρόσβασης στα δεδομένα σου από μη εξουσιοδοτημένα ή κακόβουλα τρίτα μέρη, και μείωσης των αρνητικών επιπτώσεων, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που απαιτούνται για τα θέματα που αναφέρονται στο άρθρο 32 στοιχεία α) έως δ) του Κανονισμού.
  6. Μέτρα κρυπτογράφησης, ψευδωνυμοποίησης και ανωνυμοποίησης θα χρησιμοποιηθούν για την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών σας δεδομένων όποτε είναι δυνατόν.
  7. Δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η διαβίβαση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου ή οποιουδήποτε ηλεκτρονικού συστήματος αποθήκευσης δεδομένων είναι 100% ασφαλής. Εάν έχετε λόγο να πιστεύετε ότι η αλληλεπίδρασή σας μαζί μας δεν είναι πλέον ασφαλής (για παράδειγμα, εάν αισθάνεστε ότι η ασφάλεια οποιουδήποτε από τα προσωπικά δεδομένα που μπορεί να μας έχετε στείλει έχει παραβιαστεί), παρακαλούμε ειδοποιήστε μας άμεσα.
  8. Διατήρηση των δεδομένων σου

Η bespot διατηρεί προσωπικά δεδομένα ως Υπεύθυνη ή ως Εκτελούσα την Επεξεργασία των Δεδομένων για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την παροχή των Υπηρεσιών στους Χρήστες της Πλατφόρμας. Αν συνδεθείτε με μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να λάβουμε και να αποθηκεύσουμε πληροφορίες ελέγχου ταυτότητας από την εν λόγω υπηρεσία για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να συνδεθείτε, καθώς και άλλες πληροφορίες που μας επιτρέπετε να λαμβάνουμε όταν συνδέεστε με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Δεδομένα ως απαραίτητα για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις συμφωνίες μας με τους πελάτες μας ή / και την περίοδο που απαιτείται από τους εφαρμοστέους νόμους.

  1. Τα δικαιώματά σας στα δεδομένα σας
  2. Το bespot είναι σχεδιασμένο όχι μόνο για να αισθάνεσαι ασφάλεια για τα δεδομένα που μας παραχωρείς, αλλά και για να μπορείς ελεύθερα να ασκείς τα δικαιώματά σου, αναφορικά με τα δεδομένα αυτά. Συγκεκριμένα έχεις:
  3. i. Δικαίωμα πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να γνωρίζεις εάν έχουμε και τι είδους δεδομένα σου έχουμε συλλέξει και επεξεργαστεί, την προέλευση, τους σκοπούς και τη νομική βάση για την εξεργασία τους, τους παραλήπτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών στους οποίους έχουν περιέλθει ή θα περιέλθουν τα δεδομένα, όπου είναι δυνατόν, την προβλεπόμενη περίοδο για την οποία αποθηκεύονται τα προσωπικά δεδομένα ή, εάν δεν είναι δυνατόν, τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό της περιόδου αυτής κ.λπ. (βλ. άρθρο 15 του Κανονισμού)
  4. ii. Δικαίωμα διόρθωσης, συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης τυχόν ανακριβών προσωπικών δεδομένων και συμπλήρωσης οποιωνδήποτε ελλιπών προσωπικών δεδομένων. (βλ. άρθρο 16 του Κανονισμού)

iii. Δικαίωμα διαγραφής, επιτρέποντας τη διαγραφή των προσωπικών σου δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (βλ. Άρθρο 17 του Κανονισμού)

α. όταν τα προσωπικά σου δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε άλλη επεξεργασία ·

β. όταν αποσύρεις τη συγκατάθεσή σου για την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία.

γ. όταν τα προσωπικά σου δεδομένα έχουν υποστεί επεξεργασία χωρίς την απαραίτητη νομική βάση,

δ. όταν απαιτείται από το νόμο να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα,

  1. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σου δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (βλ. Άρθρο 18 του Κανονισμού)

α. αν αυτά δεν είναι πλέον ακριβή και μέχρι να ενημερωθούν και να διακριβωθεί εκ νέου η ακρίβειά τους.

β. όταν θέλεις να περιορίσεις την επεξεργασία τους,

γ. όταν δεν απαιτούνται πλέον τα προσωπικά σου δεδομένα για σκοπούς επεξεργασίας, αλλά είναι απαραίτητα για να ασκήσεις ή να υποστήριξεις νομικών αξιώσεων

  1. Δικαίωμα αμφισβήτησης – δικαίωμα να αντιταχθείς στην επεξεργασία δεδομένων σου, εκτός εάν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας. (βλ. άρθρο 21 του Κανονισμού)
  2. Έχεις το δικαίωμα στην φορητότητα των προσωπικών σου δεδομένων. (βλ. άρθρο 20 του Κανονισμού)

vii. Δικαίωμα ανάκλησης ανά πάσα στιγμή της συγκατάθεσης (χωρίς αναδρομική ισχύ)

  1. Τα δικαιώματα αυτά μπορούν να περιοριστούν λόγω νομικών υποχρεώσεων μας, ιδίως σε περίπτωση που ζητηθεί η διαγραφή δεδομένων. (βλ. επίσης άρθρο 23 του Κανονισμού)
  2. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στο Κεφάλαιο ΙΙΙ του Κανονισμού (επίσης https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/rights-citizens/my-rights/what-are-my-rights_el )
  3. Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε σχετικό αίτημα στην ταχυδρομική διεύθυνση της Εταιρείας Λεωφόρος Συγγρού 190, Καλλιθέα, ΤΚ 17561 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνσή της support@bespot.me με τίτλο «Άσκηση Δικαιώματος» και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
  4. Ελάχιστη Ηλικία

Η Πλατφόρμα δεν προορίζεται για παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών και προσπαθούμε να μην συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών. Η bespot απευθύνει τις Υπηρεσίες και την Πλατφόρμα σε ενήλικες και όχι σε παιδιά κάτω των 16. Σε περίπτωση που ενημερωθούμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά στοιχεία από ένα παιδί ηλικίας κάτω των 16 ετών, θα διαγράψουμε αμέσως αυτές τις πληροφορίες. Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να έχουμε οποιαδήποτε πληροφορία από ένα παιδί κάτω των 16 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@bespot.me.

  1. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Ελέγχουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου τακτικά και διατηρούμε το δικαίωμα Αναθεωρούμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου τακτικά και διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές ανά πάσα στιγμή για να συμπεριλαμβάνουμε τις αλλαγές στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, τις νομικές απαιτήσεις και τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα.

Εάν προβούμε στις ανωτέρω ενέργειες, θα σας ειδοποιήσουμε με διάφορες διαδικασίες μέσω της Εφαρμογής (για παράδειγμα, μέσω banner, αναδυόμενου παραθύρου ή προωθητικής ειδοποίησης/push notification) ή μπορεί να σας στείλουμε ακόμα και μια ειδοποίηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου σε περίπτωση που έχουν γίνει μικρές αλλαγές ή σε περίπτωση που εμείς προβούμε σε οποιαδήποτε διαδραστική βελτίωση, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να το βρίσκετε πάντα ως μόνιμο σημείο πληροφόρησης στην Ιστοσελίδα μας και στην Εφαρμογή μας.

  1. Περαιτέρω πληροφορίες

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με αυτά την παρούσα πολιτική καθώς και τις διαδικασίες και τις αρχές προστασίας των προσωπικών σου δεδομένων και της ιδιωτικότητάς σου. Μπορείτε να επικοινωνήσεις μαζί μας για τέτοιες ερωτήσεις στο support@bespot.me